AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede mum yakmak

Kahve falında türbede mum yakmak

Kahve falında türbede mum yakmak dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ana baba sözü dinlemeye, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, istediği noktalara ulaşacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında türbede mum yakmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu, hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapmanıza olanak tanıyacak esinlenmelere olanak tanıyabilir.

Kahve falında türbede mum yakmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, spor yapmaya başlanılacağına yorulur.

Kahve falında türbeye mum yakmak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hayata küsecek duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında türbede mum görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında mezarda mum yakmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında pasta mumu yakmak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kilisede mum yakmak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında mumu yakmak giden birinin geri döneceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir