AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide el öpmek

Kahve falında camide el öpmek

Kahve falında camide el öpmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, zinde kalacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide el öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Kahve falında camide el öpmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında camide el yıkamak kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeyhin elini öpmek sevilip sayılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine yorulur.

Kahve falında el etek öpmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş dayının elini öpmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında sol eli öpmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, kudret ve destek olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün el öpmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü annenin elini öpmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir