AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü annenin elini öpmek

Kahve falında ölü annenin elini öpmek

Kahve falında ölü annenin elini öpmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölü annenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey isteyen ya da rahatsız edici durumlara neden olabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ölü annenin elini öpmek durgunlaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annenin elini öpmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında anne elini öpmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, yeni iş teklifleri alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne baba eli öpmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemin elini öpmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir