AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide el yıkamak

Kahve falında camide el yıkamak

Kahve falında camide el yıkamak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide el yıkamak gördüyseniz:

  • Sakin kalmaya çalışın.

Kahve falında camide el yıkamak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında camide bulaşık yıkamak huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide yüzünü yıkamak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye işarettir.

Kahve falında camide halı yıkamak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında camide ayakkabı yıkamak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide ayak yıkamak yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalettir.

Kahve falında camide el öpmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini toprakla yıkamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir