AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol eli öpmek

Kahve falında sol eli öpmek

Kahve falında sol eli öpmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol eli öpmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında sol eli öpmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sol el öpmek büyük atılımlar yapacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elle yazı yazmak dertleri biteceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol elinde yüzük görmek insanlardan takdir toplayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet eder.

Kahve falında sol ele alyans takmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işaret eder.

Kahve falında sol eli görmek işlerin de hafifleyeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında sol eline kına yakmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir