AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dayının elini öpmek

Kahve falında ölmüş dayının elini öpmek

Kahve falında ölmüş dayının elini öpmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş dayının elini öpmek gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Kahve falında ölmüş dayının elini öpmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayısının elini öpmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayı eli öpmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayının elini öpmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen dayısının elini öpmek çok zor günler yaşayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayıyı öpmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayımı öpmek yakında işlerinin aksayacağına, şansının bahtının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayısını öpmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir