AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün el öpmek

Kahve falında ölünün el öpmek

Kahve falında ölünün el öpmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün el öpmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeye veya değişimi kucaklamaya hazırsınız.

Kahve falında ölünün elinin öpmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, onlara karşı zafer kazanacağına işarettir.

Kahve falında ölü bir kişinin elini öpmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birini elini öpmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalet eder.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin elini öpmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir