AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyhin elini öpmek

Kahve falında şeyhin elini öpmek

Kahve falında şeyhin elini öpmek sorunların üzüntülere neden olacağına, ibadete ağırlık verileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalettir.

Kahve falında şeyhin elini öpmek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar fazla şey üstlenebilirsiniz.

Kahve falında şeyh eli öpmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyhin elini öpmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeyhinin elini öpmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında şeyhin elini öpmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında şeyh elini öpmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeyhini öpmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında şeyhin elini tutmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir