AnaSayfa / Genel / Kahve falında el etek öpmek

Kahve falında el etek öpmek

Kahve falında el etek öpmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına alamet eder.

Kahve falında el etek öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya diğer girişmlerinizi ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda geri adıma atmaktan çekinmeniz veya daha fazla araştırma yapmaya üşenmeniz durumunda, aslında bitmesi gerekmeyen konuları sonlandırabilirsiniz.

Kahve falında el etek öpmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etek öpmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına işarettir.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının el öpmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ölünün elini öpmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya eli öpmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı amcanın elini öpmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında bir evliyanın elini öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir