AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami ve minare görmek

Kahve falında cami ve minare görmek

Kahve falında cami ve minare görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, korkularının yok olacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında cami ve minare gördüyseniz:

  • Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

Kahve falında camii minaresine çıkmak şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında minaresiz cami görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında minareli cami görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet eder.

Kahve falında caminin minaresini görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına işaret eder.

Kahve falında cami minaresine çıktığını görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında üç minareli cami görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minaresi olmayan cami görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir