AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii minaresine çıkmak

Kahve falında camii minaresine çıkmak

Kahve falında camii minaresine çıkmak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eskileri yâd edeceğine, bir süre zorluk çekeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camii minaresine çıkmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Kahve falında caminin minaresine çıkmak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında camii minaresine çıkmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına işarettir.

Kahve falında cami minaresine çıkmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında minareli cami görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minare cami görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minaresi olmayan cami görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkılan cami minaresi görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında camii minaresi görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, itibar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir