AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, işlerinin bozulacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, işe gösterilen ilginin artacağına işaret eder.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi yeni bir insan gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minarenin eğildiğini görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüğün eğildiğini görmek kafasının rahat edeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında önünde eğilmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında ağaçların eğildiğini görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına işarettir.

Kahve falında rükuya eğilmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalettir.

Kahve falında evin eğildiğini görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin önünde eğilmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir