AnaSayfa / Genel / Kahve falında minareli cami görmek

Kahve falında minareli cami görmek

Kahve falında minareli cami görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yarınlara bakacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında minareli cami gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camii minaresi görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında minareli cami görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında caminin minaresini görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami ve minare görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine delalettir.

Kahve falında caminin minaresine çıkmak hayatın pahalılaşmasına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami minaresinin yıkılmasını görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eline büyük paralar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami minaresi görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir