AnaSayfa / Genel / Kahve falında minaresi olmayan cami görmek

Kahve falında minaresi olmayan cami görmek

Kahve falında minaresi olmayan cami görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında minaresi olmayan cami gördüyseniz:

  • Zaman olayları daha iyi değerlendirme imkanı bulmanızı sağlar.

Kahve falında cami minaresine çıktığını görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin minarelerini görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına delalettir.

Kahve falında cami ve minare görmek daha fazla yakınlaşacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında cami minaresinin yandığını görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında yıkılan cami minaresi görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minaresi olmayan cami görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minareli cami görmek ihanete uğrayacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında minaresiz cami görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir