AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin minaresini görmek

Kahve falında caminin minaresini görmek

Kahve falında caminin minaresini görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine inanılır.

Kahve falında caminin minaresini gördüyseniz:

  • Öte yandan, aileyle ilgili hassas meselelerde dikkatli davranmanızda fayda var.

Kahve falında minaresiz cami görmek yüksek mertebeye geleceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, çıkmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında minaresi olmayan cami görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, keyfinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki minareli cami görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camii minaresi görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında üç minareli cami görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında çift minareli cami görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında caminin minarelerini görmek şansın önünün kesileceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir