AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç minareli cami görmek

Kahve falında üç minareli cami görmek

Kahve falında üç minareli cami görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ekmeğinin azalacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında üç minareli cami gördüyseniz:

  • Kişisel değişim ya da değişiklik sizi serbest bırakabilir.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camii minaresine çıkmak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında caminin minarelerini görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında minaresiz cami görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cami minaresinden düşmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çift minareli cami görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin minaresini görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir