AnaSayfa / Genel / Kahve falında minaresiz cami görmek

Kahve falında minaresiz cami görmek

Kahve falında minaresiz cami görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minaresiz cami gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler olayların gelişimine yeterli olabilir, yeteneğinizi kullanarak yeni girişimlerde bulunacaksınız.

Kahve falında cami minaresinden düşmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında minare cami görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulur.

Kahve falında caminin minaresini görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil minareli cami görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında üç minareli cami görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki minareli cami görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında çift minareli cami görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir