AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami minaresine çıktığını görmek

Kahve falında cami minaresine çıktığını görmek

Kahve falında cami minaresine çıktığını görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, evlatlarından hayır bulacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında cami minaresine çıktığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler bazı kişileri üzebilir.

Kahve falında cami minaresine çıktığını görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında minare cami görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işarettir.

Kahve falında cami minaresine çıkmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılan cami minaresi görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami ve minare görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami minaresinin yıkılmasını görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında caminin minaresine çıkmak her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında caminin minarelerini görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir