AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev önü süpürmek

Kahve falında ev önü süpürmek

Kahve falında ev önü süpürmek adının tüm dünyaya yayılacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine yorulur.

Kahve falında ev önü süpürmek gördüyseniz:

  • Politik veya inaçlarla ilgili tartışmalar girmemelisiniz.

Kahve falında ev önünü süpürmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kazancının çok düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev önü süpürmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında dükkan önü süpürmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında dükkanın önünü süpürmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, ticaretinin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cami önünü süpürmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında evin önünü süpürmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir