AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami minaresinin yandığını görmek

Kahve falında cami minaresinin yandığını görmek

Kahve falında cami minaresinin yandığını görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami minaresinin yandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda geri adım atabilme fırsatı söz konusu olabilir.

Kahve falında cami minaresinin yandığını görmek zor günler geçireceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında minarenin yandığını görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil minareli cami görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında caminin minarelerini görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami minaresi görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine delalettir.

Kahve falında cami minaresine çıkmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine inanılır.

Kahve falında cami minaresinin yıkılmasını görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir