AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil minareli cami görmek

Kahve falında yeşil minareli cami görmek

Kahve falında yeşil minareli cami görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil minareli cami gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi veya umutlarınızı güçlendirebilecek gelişmeler yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında yeşil minareli cami görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, sıkıntıların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami minaresinin yıkılmasını görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında camii minaresi görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami minaresine çıktığını görmek başarılarının devamının geleceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine alamet eder.

Kahve falında cami minaresinin yandığını görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında caminin minaresini görmek sevinileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir