AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami minaresi görmek

Kahve falında cami minaresi görmek

Kahve falında cami minaresi görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, ona kol kanat gereceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine işarettir.

Kahve falında cami minaresi gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla çevrenizdeki kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yeşil minareli cami görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, prestij sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında minaresiz cami görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında üç minareli cami görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işarettir.

Kahve falında cami minaresine çıktığını görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında cami minaresinin yıkılmasını görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında cami minaresine çıkmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında camii minaresine çıkmak tatsız haberlerin alınacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir