AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami minaresine çıkmak

Kahve falında cami minaresine çıkmak

Kahve falında cami minaresine çıkmak fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami minaresine çıkmak gördüyseniz:

  • Olayları telafi etmeniz gerekmediği gibi, tolere dahi edemeyeceğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında cami minaresine çıkmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında camii minaresine çıkmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında caminin minaresine çıkmak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami minaresi görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında minare cami görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil minareli cami görmek işlerin hafifleyeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine inanılır.

Kahve falında minaresi olmayan cami görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir