AnaSayfa / Genel / Kahve falında minarenin yandığını görmek

Kahve falında minarenin yandığını görmek

Kahve falında minarenin yandığını görmek belalara denk gelmeyeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında minarenin yandığını gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir derdi ile uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında cami minaresinin yandığını görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına yorulur.

Kahve falında minarenin yandığını görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında minareli cami görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil minareli cami görmek nimetin çoğalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin minaresine çıkmak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine inanılır.

Kahve falında cami minaresine çıkmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki minare görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Kahve falında caminin minarelerini görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir