AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami minaresinin yıkılmasını görmek

Kahve falında cami minaresinin yıkılmasını görmek

Kahve falında cami minaresinin yıkılmasını görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında cami minaresinin yıkılmasını gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Kahve falında yıkılan cami minaresi görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında cami minaresinin yıkılmasını görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, işlerin eski haline döneceğine delalet eder.

Kahve falında yıkılmış minare görmek kafasının sakinleşeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yıkılan minare görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Kahve falında depremde minarenin yıkıldığını görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında minare yıkılması görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine yorulur.

Kahve falında minarenin yıkıldığını görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir