AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin minarelerini görmek

Kahve falında caminin minarelerini görmek

Kahve falında caminin minarelerini görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, huzursuz olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin minarelerini gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler sevincinizi arttırıyor.

Kahve falında cami minaresinin yandığını görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin minarelerini görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında minaresiz cami görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üç minareli cami görmek belki ölümler görüleceğine, anlaşmazlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek ayrılık yaşanacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında cami ve minare görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yıkılan cami minaresi görmek hanesine huzurun dolacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında iki minareli cami görmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir