AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli merdiven çıkmak

Kahve falında sürekli merdiven çıkmak

Kahve falında sürekli merdiven çıkmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Kahve falında sürekli merdiven çıkmak böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sürekli merdiven inmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden arabayla çıkmak insanlarla iç içe olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan merdivenle çıkmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden yükseğe çıkmak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, eşi tarafından yüceltileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle merdiven çıkmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, hayır vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak yaşamdan istediklerini alacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında geniş merdiven çıkmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir