AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam merdivenden çıkmak

Kahve falında cam merdivenden çıkmak

Kahve falında cam merdivenden çıkmak komşular tarafından kötülenileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, işbirliği içinde olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Denemeden anlayamazsınız.

Kahve falında cam merdivenden çıkmak kurulu düzeninin devam edeceğine, büyük zararlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında cam merdiven çıkmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında camdan merdiven görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına işaret eder.

Kahve falında cam merdiven görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenden inip çıkmak verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işarettir.

Kahve falında apartman merdiveninden çıkmak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkarak merdiven çıkmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkmak ve inmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir