AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyen merdiven çıkmak

Kahve falında yürüyen merdiven çıkmak

Kahve falında yürüyen merdiven çıkmak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yürüyen merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • İstenmeyen misafirleri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında merdiveni zor çıkmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörden inip merdivenle çıkmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında merdiven basamakları çıkmak becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında yürüyen merdivenlerden çıkmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun bir merdiven çıkmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, ne yöne gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden zor çıkmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski merdivenden çıkmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenden yükseğe çıkmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir