AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenin yok olduğunu görmek

Kahve falında merdivenin yok olduğunu görmek

Kahve falında merdivenin yok olduğunu görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaptığı işte sivrileceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenin yok olduğunu gördüyseniz:

  • Beklemeyin kontrolü ele alın.

Kahve falında merdivenin yok olduğunu görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında birden yok olmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, işlerin günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında ayın yok olduğunu görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına delalettir.

Kahve falında yok olduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet eder.

Kahve falında kapının yok olduğunu görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kolu yok görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında kabenin yok olduğunu görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında dişinin yok olduğunu görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir