AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta merdivenden düşmek

Kahve falında tahta merdivenden düşmek

Kahve falında tahta merdivenden düşmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hayırlı bir karar verileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, atılıma geçeceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, galibiyet kazanacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta merdivenden düşmek gördüyseniz:

  • Farkı yavaş yavaş hissedebilirsiniz.

Kahve falında tahta merdivenden düşmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine alamet eder.

Kahve falında tahta merdivenin kırıldığını görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında tahta merdivene tırmanmak rızkın genişleyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında tahta merdivenden inmek inanca ve cesarete sahip olacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta merdiven tırmanmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta merdivenle çıkmak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta merdiven çıkmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, makamının ve ününün artacağına işarettir.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir