AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda olmak

Kahve falında cami avlusunda olmak

Kahve falında cami avlusunda olmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda olmak gördüyseniz:

  • Toplum veya çevre yararına çalışmalarda bulunmanız daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında cami avlusunda yatmak aradığı kişiyi bulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusu temizlemek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunu yıkamak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında cami avlusunda namaz kılmak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında cami avlusunda yemek yemek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusu süpürmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusundan su içmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir