AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunu temizlemek

Kahve falında cami avlusunu temizlemek

Kahve falında cami avlusunu temizlemek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunu temizlemek gördüyseniz:

  • Birileri para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz gösteriş veya yardım için para sarfedebilirsiniz.

Kahve falında cami avlusu temizlemek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusunu temizlemek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, günbegün kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında caminin avlusunu görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunda görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusuna girmek eşine değerli hediyeler alacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini cami avlusunda görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda oturmak çekilen çilelerin sona ereceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir