AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda cenaze görmek

Kahve falında cami avlusunda cenaze görmek

Kahve falında cami avlusunda cenaze görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda cenaze gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Kahve falında cami avlusunda cenaze görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, mutluluğundan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda köpek görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında cami avlu görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda yemek yemek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camii avlusu görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda su görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir