AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusundan su içmek

Kahve falında cami avlusundan su içmek

Kahve falında cami avlusundan su içmek kendisini daha rahat hissedeceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında cami avlusundan su içmek gördüyseniz:

  • Elinize beklediğiniz bir para geçebilir veya bir borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Kahve falında cami avlusunda su içmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusundan su içmek hem dua alacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda su görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya delalet eder.

Kahve falında camii avlusu görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunu temizlemek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda uyumak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir