AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda su içmek

Kahve falında cami avlusunda su içmek

Kahve falında cami avlusunda su içmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, dirliğin bozulabileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, düzenin bozulacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok iyi paralar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında cami avlusunda su içmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında cami avlusunda su içmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, başına uğursuz olayların geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusundan su içmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, sıkıntılar son bulacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda su görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında cami avlusunda namaz kılmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulur.

Kahve falında cami avlusunda uyumak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusuna girmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunu temizlemek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunu yıkamak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir