AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii avlusu görmek

Kahve falında camii avlusu görmek

Kahve falında camii avlusu görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camii avlusu gördüyseniz:

  • Daha planlı olmaya çalışın.

Kahve falında cami avlusundan su içmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusunu temizlemek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında cami avlusunda kalabalık görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra delalettir.

Kahve falında caminin avlusunu görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında cami avlusunda bebek görmek hanesine güneş doğacağına, iyilik ve güzellik bulacağına işaret eder.

Kahve falında cami avlusuna girmek işini en iyi şekilde yapacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda yemek yemek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir