AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, o işi canlandıracağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusuna büyük abdestini yapmak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında camii avlusu görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında cami avlusunda oturmak işe ve aşa kavuşacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda olmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda su görmek düşmanından uzak olacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya delalettir.

Kahve falında cami avlusunda gezmek yapacağı o işi onaylamayacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir