AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda su görmek

Kahve falında cami avlusunda su görmek

Kahve falında cami avlusunda su görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda su gördüyseniz:

  • Hayalci veya anlamsız davranışlar olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında cami avlusunda su içmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda su görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusundan su içmek ağır günler geçireceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda gezmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, eğlenceli günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında cami avlusuna girmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek önemli ve ciddi işler yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda bebek görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında cami avlusu temizlemek kolay ve zevkli hale geleceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir