AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda uyumak

Kahve falında cami avlusunda uyumak

Kahve falında cami avlusunda uyumak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında cami avlusunda uyumak gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Kahve falında cami avlusunda uyumak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, kendine çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda olduğunu görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, umutlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda su görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında caminin avlusunu görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında cami avlusunda olmak sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin avlusunda görmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya işarettir.

Kahve falında cami avlusu temizlemek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir