AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda yemek yemek

Kahve falında cami avlusunda yemek yemek

Kahve falında cami avlusunda yemek yemek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, başarıların artacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusunda yemek yemek gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi, uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Kahve falında cami avlusunda yemek yemek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında cami avlusunda kalabalık görmek gidilecek yönün belirleneceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında caminin avlusunda görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusu temizlemek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda ağlamak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda su görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, bütçesinin daralacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda olduğunu görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda güvercin görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, borcunu ödeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir