AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda olduğunu görmek

Kahve falında cami avlusunda olduğunu görmek

Kahve falında cami avlusunda olduğunu görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, herkesin yardımına koşacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında cami avlusunda olduğunu gördüyseniz:

  • Şansınızın yanı sıra olumlu konuma gelmenizi sağlayan asıl gelişme, akılcı fikirlerinizdir.

Kahve falında cami avlusunda olmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, engellerden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda su içmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayallerinin peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda oturmak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, bir beladan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusu temizlemek ettikleri duanın kabul olacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda kalabalık görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında cami avlusunda güvercin görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda ağlamak kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kendini cami avlusunda görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir