AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin avlusunda görmek

Kahve falında caminin avlusunda görmek

Kahve falında caminin avlusunda görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, barış ve sevgi içinde olacağına delalettir.

Kahve falında caminin avlusunda gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun edebilmek için ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında cami avlusunda bulunmak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında cami avlusundan geçmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda uyumak gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında cami avlusunda görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusu görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda bebek görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunda yatmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir