AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda kalabalık görmek

Kahve falında cami avlusunda kalabalık görmek

Kahve falında cami avlusunda kalabalık görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında cami avlusunda kalabalık gördüyseniz:

  • Gönüllü yardımlarınız ileride size de, yeni iş alanlarının veya iş birliklerinin yolunu açabilir.

Kahve falında cami avlusunda kalabalık görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine alamet eder.

Kahve falında cami avlusunda su görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusunda cenaze görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda gezmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında caminin avlusunu görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında cami avlu görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusuna büyük abdestini yapmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda su içmek büyük bir karar verileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir