AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin avlusunu görmek

Kahve falında caminin avlusunu görmek

Kahve falında caminin avlusunu görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında caminin avlusunu gördüyseniz:

  • Yapılan şeyler konusunda şikayet etmek yerine yardımcı olmayı teklif etmelisiniz.

Kahve falında cami avlusunda kalabalık görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunda uyumak sıkıntılı günler yaşayacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunda ağlamak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, pek çok olumlu gelişmelere alamet eder.

Kahve falında cami avlusunda oturmak iş hayatında terfi alınacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında cami avlusunda gezmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini cami avlusunda görmek dertlerin aşılacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda yatmak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir