AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda görmek

Kahve falında cami avlusunda görmek

Kahve falında cami avlusunda görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, çarelere kavuşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusunda gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Kahve falında cami avlusunda olmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işarettir.

Kahve falında cami avlusunda dua etmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda bulunmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusu görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda ağlamak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda gezmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında cami avlusunda köpek görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusu süpürmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir