AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda köpek görmek

Kahve falında cami avlusunda köpek görmek

Kahve falında cami avlusunda köpek görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya delalettir.

Kahve falında cami avlusunda köpek gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Kahve falında cami avlusunda köpek görmek yeni bir ev alınacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işarettir.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine tabir olunur.

Kahve falında caminin avlusunu görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunda namaz kılmak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına işarettir.

Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunda yılan görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, gönül gözünün açılacağına işaret eder.

Kahve falında cami avlusunda oturmak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kendini cami avlusunda görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir