AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlu görmek

Kahve falında cami avlu görmek

Kahve falında cami avlu görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlu gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Kahve falında cami avlusunu yıkamak doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusu süpürmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini cami avlusunda görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda olmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda cenaze görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, tersliklerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camii avlusu görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında cami avlusu temizlemek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlu görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir