AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusuna girmek

Kahve falında cami avlusuna girmek

Kahve falında cami avlusuna girmek hem de iş hayatına yansıyacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, muradın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusuna girmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Kahve falında cami avlusuna girmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda namaz kılmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunu temizlemek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusu süpürmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında cami avlusunda cenaze görmek huzura kavuşacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında cami avlusunda yatmak tüm sorunlarının biteceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda köpek görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında caminin avlusunu görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir