Kahve falında camdan su dökmek

Kahve falında camdan su dökmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, bol para kazanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yanlış anlaşılacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına inanılır.

Kahve falında camdan su dökmek gördüyseniz:

  • İki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz.

Kahve falında camdan su dökmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında etrafa su dökmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıya su dökmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıklara su dökmek günahtan temizlenmeye, ne yapacağını şaşıracağına inanılır.

Kahve falında tuzlu su dökmek makam edineceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alana su dökmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında masaya su dökmek maddi imkânlarının artacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top